Att renovera betonggolv

Det kan vara bra att känna till att det finns ett företag som kan vara er behjälpliga med renovering av betonggolv i Skövde. Schills Betongslip är ett sådant företag. Här i denna vackra Västgötabygd så har jag mitt företag inom storhushållsindustrin. Vi har ett provkök som är rätt så stort och i dessa lokaler har vi huserat i 15 år. Det var väl ett och annat som hade slitits ner i dessa lokaler men så bestämde jag mig för att renovera på mitt företag. Jag vill ju att mina anställda ska ha en fin och trevlig arbetsmiljö. Golven i betong de var praktiska, men väldigt nedslitna och fruktansvärt fula så därför bestämde jag mig för att börja med att renovera dessa golv och det var då Schills Betongslip kom hit och gjorde iordning dessa golv. De har blivit som nya, och också fått sig en omgång med en snygg och hållbar färg.  

 

Jag ska i ett senare skede ta upp med er om de andra företag som kom hit, bland annat för att måla och lägga ett nytt tak, men i det här inlägget ska det ju handla om Schills Betongslip och som jag nyss sa så kan de ställa upp när det gäller renovering av betonggolv i Skövde. Nu är ju den här servicen väldigt användbar även långt utanför mina bygder. Är det så att du behöver hjälp med betongslipning eller renovering av betonggolv i Jönköping, Örebro eller i Västerås så kommer du nog inte att bli annat än nöjd om du anlitar Schills Betongslip. Jag tänker att det här företagets tjänster verkligen borde intressera er som är intresserade av att göra iordning de golv som redan finns, istället för att köpa nya.